tisdag 14 juni 2016

Hinderbana och hög musik genom köksfönstret #torplife S06E02

 
Är det sjätte sommaren vi är här? Ja det måste det vara för tvillingarna var ett när vi skrev kontrakt på det här stället. Sjätte säsongen alltså. Shit vad tiden går. 
Mycket har blivit lättare. Väldigt mycket lättare. För några år sedan handlade i stort sett allt om att tillfredsställa ungarnas mest basala behov, nu är det annorlunda. Roligare på många sätt. 

 

Vi drog till stranden redan efter frukost (extremt sådan men ändå) och dottern var mäkta glad över att få gå med sommarkompisens hund i koppel. Vilken lycka! Det är så häftigt att se den glädje som en sådan sak kan ge. 
Vi hängde på stranden i flera timmar. Rätt som det var kom grannen med hästgården dit. Min allra första bästis i livet som jag är mycket glad över att ha fått tillbaka som kär vän i vuxen ålder. Han har nyligen blivit pappa och hade med sig både hund, sambo och två lånebarn. 
Det var som ett helt kollo där ett tag. Mycket fint.

 

####

På eftermiddagen hände jag och tvillingarna själva på torpet. Jag klippte gräs och de pyntade stenmuren. Efter middagen (de åt som höstar, måste vara all fysisk aktivitet) drog vi ut högtalarna och spelade deras låtlistor på hög volym genom köksfönster. Det blev sådan pepp att vi avslutade kvällen med att bygga hinderbana på gräsmattan och ha tävling i att hoppa längst från gungan i äppleträdet. Det bästa av allt: det var barnens egen idé. 

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar