måndag 29 februari 2016

Sover som en död


De senaste två dagarna har jag sovit som om jag aldrig sett en säng förr. Jag har sovit åtta-nio timmars obruten sömn. På morgonen känns kroppen femton kilo tyngre än vanligt. Som om svärmor Gunsans källare lyder under andra tyngdlagar. 
Ungarna är likadana. Måste vara Smålandsluften, den suger musten ur en. På ett bra sätt. 

Idag är planen att dra till den lokala köpladan. I Kosta, mitt i glasriket. En traditionsenlig daytrip varje gång vi hälsar på. Jag har gjort grymma fynd där. 

Det är ju #blogg100 nu igen som ni vet. Det startar ju inte förrän 1 mars (imorgon) men vafan, jag har tjuvstartat och är fullt inställd på att denna gång (tredje gången gillt) klara det. För att peppa lite extra har jag lagt några tior på en ny app för att bättre kunna uppdatera min Blogger-blogg. Den heter Blog Touch och verkar hålla vad den lovar. Men den är för Ipad och det mesta skriver jag direkt i mobilen (android) så vi får se vad det hela är värt. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar