söndag 10 januari 2016

Snowboardskola på Östermalm – en stor seger

Jag fick höra talas om en snowboardskola igår kväll. Den skulle vara idag klockan 11 på andra sidan stan. Jag lanserade det såinihelvete för ungarna eftersom jag själv älskade att åka snowboard för många år sedan och eftersom jag gillar allt som man kan ha kul med både som vuxen och barn.
Sönerna ba nä jobbigt svårt och tråkigt. Men dottern nappade direkt.
Vi drog dit. Kom upp och iväg ovanligt tidigt för att vara söndag.
Hon är en envis person och inte alltid på ett positivt sätt om man säger och inte den som kastar sig in i nya sammanhang så att vi överhuvudtaget kommit iväg var en seger.
Sedan började skolan. Hon blev tvärförbannad eftersom det var svårare än trott. Jag låg på och hon blev bara argare och argare. Men timmen förflöt och jag tyckte hon var skitduktig även om hon inte lyssnade på det örat.
Väl hemma berättade hon för övriga familjemedlemmar: "Det var jättekul". Dessutom kunde hon återge exakt det som instruktören sagt (och som hon tidigare bara fnös åt).

Barn alltså. Vilket underligt och härligt släkte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar