lördag 1 augusti 2015

Sagostigen @ Malmköping, kreerad av fyllon = svinbra #torplife S05E40

Idag åkte vi på en planerad utflykt. Det är väldigt sällan vi gör det men ibland måste man testa nya grejz. Siktet var inställt på Sagostigen i Malmköping och det var värt besväret. Här vet man inte vad "att slå på stora trumman" betyder. Här är ledorden "kul med små medel". 
Det hela består av en lada med barnteater, en stig med "titthus" (ett per känd saga),ett fik, en hoppborg och lite andra lekparksgrejer. Därutöver en stor fin skog, picknickplatser, en stor gräsyta samt några grisar, ponnyer och höns.

Det är underbart i all sin enkelhet. Om du är här med barn i rätt ålder vill säga. Tänk barn mellan fyra och sju typ.
Som Helene sa: "Dockorna inne i husen ser ut som om de är gjorda på fyllan".
Ett sanningens ord. Sagostigen är sjukt ful. Men våra ungar var med på noterna och sprang engagerat mellan Askungens slott och Bockarnas bruses bro (det fanns inte ens ett troll under den!!!!).

Sedan fikade vi och drog hem. 
Nej, höll på att glömma den oförglömliga prylboden och loppisen. Jesus fucking Christer. Low key var ordet.

PS. Hon som gjorde barnteatern var proffsig som fan även om hennes versionen av Dummer-Jöns var helt obegriplig för våra sexåringar. DS 

PS 2. Damen i entrén bjöd på en överraskning. När jag råkade köra lite för långt med bilen (eftersom skylten var svår att se) sprang hon ursinnig ur sitt lilla bås och skrek: "Du måste stanna! Du försöker smita förbi entrén!"
Det var en rolig överreaktion som jag svarade på genom att ställa massor av dumma frågor. Då blev hon snällare. DS 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar