måndag 6 juli 2015

Sopa ladan och Ultima Thule-idioter #torplife S05E22

Det har regnat idag så det blev tid för annat än strandhäng. Jag har beställt en våningssäng till ungarna och gett mig i kast med att sopa rent i delar av ladan. Pumprummet kan bli ett jävla mäktigt rum för äldre barn och vuxna att hänga i och eventuellt också sova i faktiskt. 
Den inre gamla svinstian får bli mekarverkstad och allmänt hobbyrum. 
Det kommer att krävas lite bygge och färg på väggarna men sedan så kan det bli jävla bra. 
När jag stod där ute och sopade lyssnade jag på Marc Maron igen, det var några dagar sedan. Han intervjuade en för mig okänd komiker som heter Richard Vos. Han var ett exempel på ännu en hårt kämpande amerikan med en dröm. Taskig uppväxt, tidigt drogmissbruk, trots detta egenföretagare med sex anställda redan som 22-åring (målarfirma) och med en dröm om att få syssla med komedi och strand up på scen. 
Senare: Trebarnsfar med ett sprucket äktenskap bakom sig och ett nytt i vardande. Han har alltid haft bra kontakt med sina barn och tagit mycket ansvar för dem, sa han. 
Och komiker blev han till slut.

Kort och gott: En slitvarg. Hur bra han är som komiker har jag ingen aning om men det kändes nyttigt att lyssna.

I övrigt är jag fortsatt bekymrad över att den "trevlige pappan" som var med och hoppade från klipporna igår hade en Ultima Thule-tatuering. Det var inte jag som såg den utan Helene. Antagligen för att jag inte har brillor när jag badar. 
En Ultima Thule-tatuering! Jesus fucking Christ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar