tisdag 3 mars 2015

Tinder och K

Lunchade med K idag. Det ser jag som ett achievement. Vi bokade en lunch och jag ställde inte in! 
Det var så klart värt all tidpassning. Vi har inte setts sedan hon och jag och Ida snackade en hel kväll om att göra en podcast för sisådär två år sedan. En bra idé som aldrig kom ens en liten bit på väg att realiseras. 
 
Hur som helst. 
 
Vårt samtal idag var kanon. Det hade hänt en jävla massa sedan sist. Hon har en annan kärlek än den jag sist kände till. 
De hade träffats på nätet berättade hon. 
Jag som inte hade hört talas om Tinder för några veckor sedan men som nu hör om det stup i fucking kvarten frågade: "På Tinder?"
Så var det. 
Och det verkade alldeles utmärkt.

Efteråt började jag tänka på hur jag skulle göra om jag var singel och letade efter någon att bli ihop med. Jag såg mig själv sitta och leta på Tinder. Fundera över beskrivningen av mig själv och välja bland bilder att lägga till persongalleriet. 
Fyfan vad jobbigt. Jag skulle vara helt jävla tokvärdo.

Men det verkar ju fungera. Och saker som fungerar är bra. Så big ups till alla som hittar varandra.

Jag önskar endast det bästa åt K. May it be it.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar