lördag 31 januari 2015

Lyssna på dagens @Medierna i P1 om gratistidningskrig i Stockholm och på The MMA Hour

Ja gör det. Chefredaktören Helene Claesson blir intervjuad om de senaste veckornas offensiv i Stockholm med 13 nya tidningar i Stor-Stockholm. TRETTON NYA TIDNINGAR. På papper och på webben under paraplyet StockholmDirekt.se.

Länk till programmet här.

Jag har sagt det förr men jag säger det gärna igen. Det är otroligt kul att råka vara journalist på ett medieföretag som växer i dessa hårda tider. Det är få förunnat och jag försöker att tänka på det så ofta jag kan. Många kolleger i branschen upplever det rakt motsatta.

Alexander Gustafsson för en vecka sedan. I tårar.
När jag ändå tipsar om radio vill jag rekommendera podcasten The MMA Hour för alla intresserade av MMA. I det senaste avsnittet snackas det bland annat om #UFCStockholm och matchen mellan Anthony Johnson och Alexander Gustafsson.

Jag håller med programledare @arielhelwani om att domaren lät Gustafsson ta emot några smällar i huvudet för många innan han bröt matchen, förmodligen för att domaren var fullt medveten om att Gustafsson var på hemmaplan och i stort sett alla kommit för att se just honom vinna.

@a_jennische

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar